• Elk nadeel heb z'n voordeel! Zo luidde de fameuze woorden van onze nr.14 Johan Cruijff. En zoals zo vaak, hij had gelijk!

  Door de Covid-19 perikelen weren we in maart gedwongen om het voetballen te staken. We besloten om het groot onderhoud van de velden naar voren te halen en direct aan te pakken. Dit betekent dat de velden er zo'n 6 tot 8 weken uitliggen, afhankelijk van de weersomstandigheden.
  Na veel papierwerk (groot compliment voor iedereen die hierbij zijn/haar steentje heeft bijgedragen!) was het weer mogelijk om de jeugdtrainingen op te pakken, niet veel later volgde de selectie. Prachtig om weer "reuring" te zien op de velden! Daar zijn we voor.

  Veel Wieringers zullen ervoor kiezen om niet op vakantie te gaan deze zomer of in de buurt te blijven. In combinatie met de velden die er klaar voor zijn, leek dit ons een mooie manier om de kids aan de gang te houden
  Door een prachtige constructie, uit de immer goed gevulde pet van jeugdvoorzitter Raymond, met een aantal vrijwillige jeugdtrainers kunnen we onze jeugd de hele zomer door laten voetballen.
  Elke woensdagavond van 19.00 - 20.30 u staan er een aantal trainers klaar om de kinderen te begeleiden. Chapeau heren!

  Ook de selectie traint door, elke dinsdag avond van 20.00 tot 21.30 uur wordt er gebikkeld. Lekker voetballen, dat doen we toch het liefst!
  6 augustus begint de officiële voorbereiding voor het nieuwe seizoen weer voor de selectie. De trainingen staan gepland en een aantal oefenwedstrijden voor zowel het eerste als het tweede elftal. Hopelijk kan dat allemaal "gewoon" doorgaan....

  Maar net als premier Rutte vaart ook het bestuur van Succes op zicht. We moeten het doen met de actuele informatie en hebben geen Covid-19 kristallen bol. Helaas.
  Bedankt voor het begrip hiervoor.

  Voor nu wens ik alle leden, donateurs en sponsoren van vv Succes een hele fijne zomer. Geniet van het mooie weer en bovenal: blijf gezond!

  Patrick Mulder
  Voorzitter vv Succes